2299072170 Λεωφόρος Αυλακίου 3, Πόρτο Ράφτη balanceportorafti@gmail.com
hero image


 

 
     
  BALANCE MASSAGE & HAMMAM
Μασάζ Πόρτο Ράφτη Αττική

Στο BALANCE MASSAGE & HAMMAM στο Πόρτο Ράφτη, αφοσιωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μασάζ με πολυετή εμπειρία.
 

Οι αξίες μας καθοδηγούν τον τρόπο που λειτουργούμε και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αφοσίωση προς την Ευεξία
Το κύριό μας αντικείμενο είναι η ευεξία των πελατών μας. Κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουμε μασάζ υψηλής ποιότητας που θα βοηθήσουν στη χαλάρωση, την ανανέωση και την αντιμετώπιση διάφορων πόνων και προβλημάτων του σώματος.

Εξειδίκευση
Οι μασέρ μας έχουν λάβει προσεκτική εκπαίδευση και έχουν εξειδίκευση σε διάφορες τεχνικές μάλαξης. Αυτό εξασφαλίζει ότι κάθε μασάζ είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

 

 
     
   
 
 
 
 
   
     
   
     
 
Περιβάλλον χαλάρωσης
Η ήρεμη ατμόσφαιρα, τα αρωματικά αιθέρια έλαια και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από το στρες και το άγχος της καθημερινότητας. Επίσης, ο χώρος μας αποστειρώνεται τακτικά για να διατηρήσουμε υψηλά επίπεδα υγιεινής.
 
Προσιτές τιμές
Κατανοούμε ότι η ευεξία είναι σημαντική και γι’ αυτό προσφέρουμε προσιτές τιμές και πακέτα προσφορών για όλους τους πελάτες μας.
 
 
     
 
 
 
 
     
  Στο BALANCE MASSAGE & HAMMAM, δίνουμε σημασία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και στη δημιουργία μιας αναζωογονητικής εμπειρίας μασάζ. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας μέσα από τη χαλάρωση και την ευεξία.